fbpx
Croatia Sail OnSea vacante pe yacht

CROAȚIA
Sail OnSea - sail away

7 zile

mai-octombrie

Croația

de la 550 €/persoană

Mliet Sail OnSea vacante pe yacht
Experimentați 7 zile de neuitat când navigați în jurul celor mai uluitoare insule pe care Croația le oferă. Avem mai multe trasee pentru a se potrivi oricărui stil, alegeți modul suprem în care doriți să simțiți frumusețea Croației. Plutește de-a lungul celei mai însorite linii de coastă din Europa și oprește-te pentru a îmbrățișa o istorie, cultură și gastronomie fascinantă. Plecați de la Dubrovnik și bucurați-vă de priveliști în timp ce navigați între insulele Hvar, Korcula, Ston, Mljet și Brac. Mergeți în Croația pentru a vă delecta cu vremea caldă, briza proaspătă și siturile Patrimoniului Mondial UNESCO.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Split
PERIOADA mai-octombrie
PREȚ 550 €/persoană - monohull
800 €/persoană - catamaran
RUTA Split - Havar - Korcula - Lastovo - Mljet - Solta - Vis
PLATA 50% la rezervare iar restul cu două luni înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea yacht-ului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper (conducătorul yacht-ului)
- barcă de serviciu cu motor (dinghy)
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina de plecare
- garanția de 200 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare (aprox 50€/pers)
- mâncarea și băuturile (inclusiv pentru skipper)

CROAȚIA PE YACHT

Croația oferă o varietate incredibilă de alegeri pentru o vacanță pe yacht.

Havar Sail OnSea vacante pe yacht

HVAR

Insula Hvar este regina insulelor croate. A fost renumită încă din antichitate datorită poziției sale strategice și nautice importante, a diverselor perioade istorice, a monumentelor culturale și naturale.

Korcula Sail OnSea vacante pe yacht

KORCULA

Insula Korčula, una dintre cele mai împădurite insule, care datorită denşilor pini negri a fost numită în trecut Korčula Neagră, şi este renumită pentru vinul şi uleiul său de măsline. Faima nu este lăsată în urmă, precum nici evenimentele ale căror secrete le păstrează Korčula, oraşul turnurilor şi zidurilor.

Lastovo Sail OnSea vacante pe yacht

LASTOVO

Insula Lastovo este situată la 13 kilometri sud de Korcula și este uimitor de frumoasă împreună cu arhipelagul din jur. Satul principal se mai numește Lastovo. Satul stă pitoresc pe un deal abrupt. Punctate în jurul insulei sunt mici golfuri protejate, cum ar fi Pasadur și Zaklopatica.

Mliet Sail OnSea vacante pe yacht

MLJET

Mljet acoperită de pădure este una dintre cele mai seducătoare dintre toate insulele Adriatice. Înființarea unui parc național în 1960 la capătul său vestic a pus insula pe harta turistică. Vizitatorii sunt aproape în întregime atrași de enclava turistică din jurul Pomenei. Restul insulei păstrează aerul neatins de liniște.

Solta Sail OnSea vacante pe yacht

SOLTA

Mica insulă Solta este un paradis neexplorat, care așteaptă să-i descoperiți numeroasele sale golfuri liniștite. În explorare nu veți putea evita urmele trecutului din epoca romană, casele de piatră și veți da peste un castel baroc neobișnuit.

Vis Sail OnSea vacante pe yacht

VIS

Insula Vis, probabil una dintre cele mai frumoase insule din lume, se află în largul coastei sudice a adriaticii croate. Natura nealterată, plajele uluitoare, lumea uimitoare subacvatică, istoria bogată și bucătăria locală delicioasă ar putea convinge cu ușurință pe oricine că acest loc este cu adevărat paradis.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP