fbpx
Saronic Golf Sail OnSea

DESPRE NOI
Sail OnSea - sail away

Un pic din povestea noastră,

Suntem o echipă de tineri care apreciază umorul, mâncarea bună, locurile, oamenii autentici și bineînțeles vacanțele pe yacht.

„Cum ar fi să închiriem un catamaran și să petrecem 7 zile printre superbele insule grecești?!“ – aceasta a fost ideea care a stat la începutul drumului nostru către Sail OnSea!

Am început cu această idee de a încerca o vacanță pe yacht, însă niciunul dintre noi nu avusese o astfel de experiență, iar permis de navigație nici atât. Nu am stat prea mult pe gânduri, ne-am adunat un grup de prieteni și am închiriat un catamaran în Lefkada, iar doi dintre noi ne-am înscris la o școală și ulterior am devenit skipperi. Prima noastră ieșire pe mare ne-a fascinat, ne-am îndrăgostit la propriu de golfurile cu ape turcoaz înconjurate de stânci, de locurile pitorești și nu în ultimul rând de liniștea pe care o oferă o astfel de vacanță.

Au urmat alți ani, în care s-au adunat tot mai mulți prieteni și prieteni ai prietenilor, cu toții entuziaști și dornici de a reveni alături de noi.

De aici ne-a venit ideea de a crea vacanțe pe yacht pentru oameni pasionați de viață, de natură și libertate și astfel a luat naștere Sail OnSea cu denumirea oficială OnSea Travel LTD care are sediul central în Londra, Marea Britanie.

Cu timpul, echipa Sail OnSea a devenit mai numeroasă! Avem alături skipperi cu experiență, instructor de navigație, instructor de scufundări, fotograf, oameni pasionați care sunt gata să îți ofere o vacanță fabuloasă.

Hai și tu alături de noi!

Părerile clienților noștri,

Echipa noastră,

Vali

Fondator & Director

Vali este motorul acestei companii, unul dintre cei mai inspirați membrii ai echipei alături de care realizăm lucruri incredibile.

Dan

Fondator & Skipper

Dan este cel care a zis "HAI" atunci când Sail OnSea era doar o idee. Este primul skipper al acestei echipe și cel care planifică cele mai spectaculoase trasee.

Daniel

Fondator & Skipper

Skipper și fondator al acestui concept, Daniel ne suprinde întotdeauna cu preparate gustoase atunci când acostăm în golfuri liniștite, fiind pasionat de arta culinară.

Dana

Manager marketing

Dana veghează permanent la postările noastre astfel încât informațiile care ajung la voi pe toate canalele de comunicare să fie de cea mai bună calitate.

Antonia

Manager vânzări

Antonia întodeauna ne surprinde cu cele mai bune oferte când vine vorba de vacanța pe yacht.

Mihai

Skipper & Flotila leader

Mihai s-a îndragostit de sailing datorită unchiului său de la care a învățat tainele navigației. Lider de flotilă la numeroase evenimente este unul dintre cei mai experimentați skipperi ai echipei.

Răzvan

Instructor de navigație & Fotograf

Întotdeauna plin de energie, Răzvan este fotogaful nostru dar și cel care ne învață tainele navigației cu o experiență de peste 25 de ani la timonă.

Alex

Skipper & Instructor de scufundări

Iubitor al sporturilor acvatice, Alex este unul dintre cei mai buni instructori de scufundări din România. O vacanță alături de el îmbină atât frumusețile de la suprafață cât și cele din adâncuri.

TOP