fbpx
Lefkada diving Sail OnSea vacante pe yacht

DIVING & SAILING LEFKADA
Sail OnSea - sail away

8-10 scufundări

7 zile

24 iul - 31 iul
21 aug - 28 aug

Lefkada

1250 €/persoană

Kefalonia diving Sail OnSea vacante pe yacht
Dacă sunteți iubitori ai faunei și vegetației în general, e imposibil să nu vă îndragostiti de o călătorie subacvatică, așa că îți propunem un nou concept de vacanță care îmbină atât frumusețile de la suprafață cât și cele din adâncuri. Insulele Ionice, locul ideal pentru o vacanță perfectă! Motivele sunt simple și la îndemâna oricui alege să aibă o vacanță în una dintre aceste minunate insule: apele albastre ale mării, munții superbi, vegetația luxurianta, patrimoniul cultural, clima temperată și ospitalitatea locuitorilor. Vă propunem un astfel de traseu cu plecare din insula Lefkada, atât de cunoscută și iubită de publicul român, datorită accesibilității ei cu mașina.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Alex Dive Trips, unul dintre cei mai buni instructori de scufundări din România.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Marina Lefkada
PERIOADA 24 iul - 31 iul
21 aug - 28 aug
PREȚ 1250 €/persoană - catamaran
RUTA Lefkada - Meganisi - Kefalonia - Itaka (retur)
PLATA 50% la rezervare iar restul cu două luni înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea yacht-ului
- 1-2 scufundări pe zi
- 1 scufundare de noapte
- instructor de scufundare
- echipamentul de scufundare
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper (conducătorul yacht-ului)
- barcă de serviciu cu motor (dinghy)
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina Lefkada
- garanția de 200 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare (aprox 50€/pers)
- mâncarea și băuturile (inclusiv pentru skipper)
DESCRIERE ITINERARIU
Lefkada SailOnSea vacante pe yacht

LEFKADA

Lefkada este o insulă a Mării Ionice și aparține complexului insular Eptanisa. Se află între insulele Corfu și Kefalonia. Este foarte aproape de țărmurile continentului vestic al Greciei.

Grecia Meganisi SailOnSea vacante pe yacht

MEGANISI

Meganisi este o mică insulă acoperită de vegetație situată la est de Lefkada, cu o suprafață de aproape 20 de kilometri pătrați și o populație permanentă de 1.200. Se află la o distanță de patru mile marine de Nydri.

Kefalonia SailOnSea vacante pe yacht

KEFALONIA

Kefalonia, sau Cefalonia, este cea mai mare dintre ionieni, șirul de insule din vestul Greciei continentale și Peloponessos, favorizate de mulți pentru apropierea lor de Italia și restul Europei și lipsa vânturilor Meltemi în vară.

Itaka SailOnSea vacante pe yacht

ITHACA

Insula Ithaca este situată la vest de continentul Greciei în Marea Ionică și este a doua cea mai mică insulă locuită din „Heptanese”. Itaca este formată din două peninsule cu o întindere aproape egală.

Kastos SailOnSea vacante pe yacht

KASTOS

Kastos este o insulă mică, lungă și îngustă, acoperită de măslini și la care zeci de bărci care navighează peste Marea Ionică acostează în siguranță în fiecare zi. Este, de asemenea, un loc excelent pentru pescuit. Are doar cincizeci de rezidenți permanenți, care se ridică la 500 vara.

Kalamos SailOnSea vacante pe yacht

KALAMOS

Kalamos nu este o insulă obișnuită. Este un lanț muntos înalt, care plutește pe mare, latura sa nordică crescând cu pini falnici și groși. Centrul insulei este portul Kalamos, care se află pe partea de est.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Scuba diving. Vom dedica o bună parte din zi activităților de scufundare și alaturi de instructor vom descoperi frumusețile subacvatice prin 2-3 scufundări iar pe parcursul unei saptămâni o scufundare va fi pe timpul nopții.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

În activitatea de scufundare vei fi în permanență însoțit de instructorul nostru, certificat internațional.

În cazul scuba diving-ul de recreație care se face la adâncimi de până la 12-15 metri (de altfel aici este cea mai bogată faună și vegetație), riscurile sunt foarte mici pentru că presiunea nu este atât de mare, se poate ajunge în câteva secunde la suprafață, iar instructorii sunt mereu langă tine. Accidentele, destul de rare de altfel, se întâmplă doar în cazul în care nu se respectă instrucțiunile și, de cele mai multe ori, în cazul diverilor profesioniști care fac singuri scufundări și se aventurează la adâncimi și prin zone mai periculoase.

Lefkada diving Sail OnSea vacante pe yacht

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Kefalonia Sail OnSea

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP