fbpx
Saronic Golf Dokos SailOnSea

FAQ

Ai întrebări?

Găsești mai jos răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale clienților noștri

REZERVARE ȘI PLATĂ

Există multe variabile și opțiuni când vine vorba de închirierea unui yacht iar prețurile depind mult în functie de ce anume este important pentru tine. Lăsând la o parte diferența de preț dată de tipul și mărimea unei bărci, trebuie să luați în calcul și factori precum vechimea bărcii, dacă este o barcă pe vele sau doar pe motor, perioada în care este inchiriată (lunile din vârf de sezon costă mai mult) și dotările bărcii. Un alt factor foarte important este locația de unde este închiriată barca.

Mergi în meniu și consultă rubricile DESTINAȚII și CÂT COSTĂ,  alege destinația și tipul yacht-ului de care esti interesat și completează formularul de rezervare. Dacă vii cu grupul tău de prieteni, poți să faci tu rezervarea în numele tuturor, dar esti responsabil pentru ei. În caz că reușești să te decizi din timp, poți profita de reducerile noastre. Du-te la pagina de CONTACT dacă ai nevoie de ajutorul nostru.

În funcție de disponibilitatea alegerilor tale cu privire la destinație, tipul bărcii și numărul de persoane, un reprezentant Sail OnSea te va contacta în următoarele 24 ore, pentru a stabili detaliile (disponibilitatea, suma de plată, data limită pentru achitarea avansului și planul de plata care ți se aplică). Avansul se plătește în maxim 48 de ore după primirea facturii. Dacă plata nu se va efectua în 48 de ore, rezervarea va fi automat anulată

 Toate informatiile relevante sunt afișate la rubrica CÂT COSTĂ din meniu sau individual pentru fiecare eveniment.

VACANȚA PE YACHT?

Vei dormi pe barcă. Cabinele sunt echipate: fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Fiecare barcă are una sau mai multe toalete, în funcție de dimensiune. Deși sunt mici, băile oferă tot confortul necesar, inclusiv apă curentă, apă caldă. Puteți folosi și dusul exterior pentru a va clăti de apă sărată. Totodată, porturile au dușuri disponibile contra cost. Rezervoarele de pe barcă oferă o cantitate limitată de apă și pot fi reumplute în porturi contra unei taxe mici, așa că utilizați cu masură resursele de apă de pe barcă!

Da. Când stăm ancorați în porturi, barca este conectată la țărm și are o putere de 230V. În timpul navigației, puterea este de 12V și este similară cu o mufă de mașina, putând fi folosită pentru încarcarea telefoanelor și, desigur, pentru a menține frigiderul funcțional. În funcție de dotare, unele bărci au generatoare de curent electric.

Pentru sailing, bagajul ar trebui fie asemanător cu cel pe care îl faci atunci când mergi la mare: costume de baie și haine casual pentru serile în care se acosteaza în porturi. De cele mai multe ori, jumătate dintre haine nu le vei purta, pentru că îți vei petrece 80% din timp în costum de baie. Pentru începutul lunii mai și sfârsitul lunii septembrie recomandăm haine putin mai groase, impermeabile, rezistente la vânt. Încaltaminte: pantofii cu toc nu sunt recomandați în niciun caz, încercați să-i schimbați cu încălțăminte lejeră - sandale, papuci de apă sau flip flops. 

Fiecare barcă, indiferent de mărime, este echipată cu 1-2 prosoape/pers, iar lenjeria de pat este și ea inclusă. Dar vă recomandăm sa vă aduceți prosoapele proprii de plajă, pentru că vom acosta în golfuri unde vom petrece timp liber pe plaje pustii.

Bărcile au zone de bucătărie complet echipate, cu spatiu de depozitare pentru consumabile și o ladă frigorifică pentru mâncare și băuturi. Noi vă încurajăm să vă pregătiți mese ușoare și rapide la bord și să încercați gastronomia locală de la taverne. În nopțile când vom ancora în golfuri pustii, va fi nevoie să-ți arăți talentele culinare echipajului tău. Putem face rezervări la restaurantele locale preferate de noi.

Membrii echipajului, adică tu și cei care sunt cu tine pe barcă, puteți face cumpărăturile în supermarket-urile din marinele din care se pleacă. Discutați, cădeți de acord, faceți o listă și mergeți la cumpărături. Puteți să reaprovizionați la 2-3 zile alimentele perisabile sau care merită savurate proaspete cum sunt pâinea, legumele, fructele, laptele, iaurtul sau ouăle, întrucât acestea se găsesc în toate marinele unde vom acosta iar spațiul de depozitare la bord este limitat.

NU AI GĂSIT RĂSPUNSUL?

Ne poți contacta telefonic sau scrie-ne un mesaj și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

TOP