fbpx

GRECIA
Sail OnSea - sail away

7 zile

mai-octombrie

Grecia

de la 540 €/persoană

Poros SailOnSea vacante pe yacht
Grecia, locul ideal pentru o vacanță perfectă! Motivele sunt simple și la îndemâna oricui alege să aibă o vacanță în una dintre aceste minunate insule: apele albastre ale mării, munții superbi, vegetația luxuriantă, patrimoniul cultural, clima temperată și ospitalitatea locuitorilor. Vă propunem patru trasee cu plecare din Lefkada, Volos sau Atena.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Atena, Lefkada sau Volos
PERIOADA mai-octombrie
PREȚ de la 540 €/persoană - monohull
de la 790 €/persoană - catamaran
RUTA Insulele Ciclade
Insulele Ionice
Insulele Sporade
Saronic Golf
PLATA 50% la rezervare iar restul cu două luni înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea yacht-ului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper (conducătorul yacht-ului)
- barcă de serviciu cu motor (dinghy)
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina de plecare
- garanția de 200 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare (aprox 50€/pers)
- mâncarea și băuturile (inclusiv pentru skipper)
ITINERARIU INSULELE CICLADE

scăldate în apele turcoaz ale Mării Egee!

Mykonos SailOnSea vacante pe yacht

MYKONOS

Case albe cu obloane albastre, mori de vânt, taverne cochete, plus o mare cristalină și un cer albastru, cam așa arată coltul de rai din Mykonos. Cea mai glamour insulă a Greciei, recunoscută pentru viața de noapte, destinația preferată a vedetelor și petrecăreților de talie înaltă.

Milos SailOnSea vacante pe yacht

MILOS

Insula Milos este una dintre cele mai atractive insule din Arhipelagul Cicladelor. Rocile vulcanice conferă plajelor nuanțe de roșu, roz și portocaliu. Sarakinito și Kleftiko, cu formațiunile lor de pietre albe, apele de un verde smarald și peșterile erodate de valurile mării.

Paros SailOnSea vacante pe yacht

PAROS

Paros, unde se află un punct de întâlnire al feriboturilor și un frumos port venețian, este una dintre cele mai frumoase insule din zona, faimoasă pentru plajele și așezările sale pitorești. Parikia este cel mai important oraș și port de pe insulă, deși cel mai popular este Naoussa. Aici se afla pe vremuri un vechi sat de pescari, dar cine își mai aduce aminte de toate astea, când astăzi locul a devenit o destinație cosmopolită de vacanță.

Naxos SailOnSea vacante pe yacht

NAXOS

Despre Naxos se spune că este o insulă fermecatoare, cea mai frumoasă dintre toate Cicladele. Capitala sa, orașul Hora, este un loc unde casele sunt vopsite în alb, iar străzile întunecate creează o atmosferă aparte, întregită de numeroasele restaurante, cafenele și baruri. Străzile din oraș duc către un castel venețian datând din secolul 13. Și tot în Hora se află și Potara – rămășițele intrării în străvechiul templu al lui Apollo.

Ios Sail OnSea vacante pe yacht

IOS

Pe insulă există 365 de biserici, dar pentru cei tineri acesta este un loc al distracției. Viața de noapte de aici este cât se poate de intensă, iar petrecerile care țin până dimineața pe plaja Mylopotas, sunt la ordinea zilei. Aceasta întindere de nisip este plină de baruri și restaurante și există numeroase posibilități de practicare a sporturilor acvatice, dar dacă vrei mai multă liniște și relaxare, mergi pe plajele Valmas sau Kolitsani.

Sifnos SailOnSea vacante pe yacht

SIFNOS

Sifnos este o insulă frumoasă situată în partea de vest a Cicladelor. Aceasta este o mostră tipică din insulele ciclade, cu arhitectura traditionala, plaje calme, taverne pe litoral și dealuri joase. Cele mai populare plaje sunt situate în partea de sud a insulei Sifnos și au apă de cristal, nisip fin și multe facilități turistice.

ITINERARIU INSULELE IONICE

O vacanță în Insulele Ionice înseamnă o aventură pentru a descoperi un rai ascuns.

Lefkada SailOnSea vacante pe yacht

LEFKADA

Lefkada este o insulă a Mării Ionice și aparține complexului insular Eptanisa. Se află între insulele Corfu și Kefalonia. Este foarte aproape de țărmurile continentului vestic al Greciei.

Grecia Meganisi SailOnSea vacante pe yacht

MEGANISI

Meganisi este o mică insulă acoperită de vegetație situată la est de Lefkada, cu o suprafață de aproape 20 de kilometri pătrați și o populație permanentă de 1.200 locuitori. Se află la o distanță de patru mile marine de Nydri.

Kefalonia SailOnSea vacante pe yacht

KEFALONIA

Kefalonia, sau Cefalonia, este cea mai mare dintre ionieni, șirul de insule din vestul Greciei continentale și Peloponessos, favorizate de mulți pentru apropierea lor de Italia și restul Europei și lipsa vânturilor Meltemi în vară.

Itaka SailOnSea vacante pe yacht

ITHACA

Insula Ithaca este situată la vest de continentul Greciei în Marea Ionică și este a doua cea mai mică insulă locuită din „Heptanese”. Itaca este formată din două peninsule cu o întindere aproape egală.

Kastos SailOnSea vacante pe yacht

KASTOS

Kastos este o insulă mică, lungă și îngustă, acoperită de măslini și la care zeci de bărci care navighează peste Marea Ionică acostează în siguranță în fiecare zi. Este, de asemenea, un loc excelent pentru pescuit. Are doar cincizeci de rezidenți permanenți, care se ridică la 500 vara.

Kalamos SailOnSea vacante pe yacht

KALAMOS

Kalamos nu este o insulă obișnuită. Este un lanț muntos înalt, care plutește pe mare, latura sa nordică crescând cu pini falnici și groși. Centrul insulei este portul Kalamos, care se află pe partea de est.

ITINERARIU INSULELE SPORADE

Vegetație densă, peisaje stâncoase și ape limpezi, albastre. O destinație unică de vacanță!

Skiathos SailOnSea vacante pe yacht

SKIATHOS

Insula Skiathos este fără nicio îndoială una dintre insulele cu cele mai impresionante plaje dintre toate insulele grecești. Skiathos este, de asemenea, și una dintre cele mai populare insule din Grecia.

Skopelos SailOnSea vacante pe yacht

SKOPELOS

Arhipelagul grecesc este format din aproximativ 6.000 de insule, însă doar câteva dintre ele se pot mândri cu o frumusețe asemănătoare insulei Skopelos. Îmbrăcată de la un capăt la altul în păduri de pini, platani, măslini și livezi de pruni, insula Skopelos este considerată a fi cea mai verde insula a Marii Egee.

Alonissos SailOnSea vacante pe yacht

ALONISSOS

Alonissos este o insulă ideală pentru cei care caută acel farmec pur grecesc. Este o insulă verde, cu păduri întinse de pini și de stejari, cu plaje izolate, plină de comori și de frumusețe.

ITINERARIU GOLFUL SARONIC

Un mic colt de Rai din Insulele Saronice!

Eghina SailOnSea vacante pe yacht

EGHINA

Insula Eghina (Aegina), cunoscută ca fiind insula fisticului, este una dintre cele mai „curate“ din Grecia. Pentru că aici nu se face turism de masă, ci doar individual, este preferată de cei care caută liniştea şi autenticitatea spiritului grecesc.

Poros SailOnSea vacante pe yacht

POROS

Această insulă este un micuț Rai cu peisaje care îți taie respirația, plaje pitorești și taverne pe malul mării. O oază de natură cu mult șarm și clădiri cochete din Golful Saronic.

Hydra Sail OnSea vacante pe yacht

HYDRA

Insula Hydra este uimitor de fotogenică, cu multe case tradiționale, golfuri și plaje cu apă cristalină. Pe insulă nu circulă mașini, iar aprovizionarea și transportul se realizează ca acum 100 de ani, cu ajutorul măgarilor.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP