fbpx
Malta Sail OnSea vacante pe yacht

MALTA
Sail OnSea - sail away

7 zile

mai-octombrie

Malta

de la 550 €/persoană

Blue Lagoon Sail OnSea vacante pe yacht
Cu ape uluitor de albastre, păzite de faleze stâncoase ce-ți taie respirația, arhipelagul maltez este o destinatie de sailing fabuloasă. Începând cu Malta, insula cea mai mare și mai comercială dintre cele 3, vom începe navigarea spre sora ei mai mică și cu un vibe rural, o oază a liniștii numită Gozo, ca apoi să încheiem săptămâna cu insula Comino. Aceste 3 insule combină perfect aerul mitic cu cel modern, oferind arhitectură medievală și peisaje ce asteaptă să fie admirate! Alege o vacanță pe un velier sau catamaran în Malta alături de noi!

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Malta
PERIOADA mai-octombrie
PREȚ de la 550 €/persoană - monohull
de la 800 €/persoană - catamaran
RUTA Malta - Gozo - Comino
PLATA 50% la rezervare iar restul cu două luni înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea yacht-ului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper (conducătorul yacht-ului)
- barcă de serviciu cu motor (dinghy)
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina de plecare
- garanția de 200 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare (aprox 50€/pers)
- mâncarea și băuturile (inclusiv pentru skipper)

MALTA

Cu ape uluitor de albastre, păzite de faleze stâncoase ce-ți taie respirația

Marsaxlokk Sail OnSea vacante pe yacht

MARSAXLOKK

Marsaxlokk este un mic sat tradițional de pescari din regiunea sud-estică a Maltei. Are un port și este o atracție turistică cunoscută pentru priveliști, pescari și istorie. În martie 2014, satul avea o populație de 3.534. Satul este, de asemenea, cunoscut pentru piața Marsaxlokk, care este în principal o piață mare de pește care are loc de-a lungul falezei duminica și o piață turistică în toate celelalte zile ale săptămânii.

St Peter Sail OnSea vacante pe yacht

ST PETER'S POOL

St Peter's Pool este una dintre cele mai frumoase și uimitoare piscine naturale din Malta și este situată aproape de Marsaxlokk, la vârful Delimara Point, în sud-vestul Maltei. Marea de la piscina St. Peters este limpede ca cristalul, cu culori uimitoare de azur și verde deschis și oferă oportunități excelente de snorkeling. Stâncile plate din jurul St Peter’s Pool oferă zone de plajă perfecte, iar stâncile înalte oferă o umbră de soarele puternic.

Blue Lagoon Sail OnSea vacante pe yacht

CRYSTAL LAGOON

Crystal Lagoon este un frumos loc de scufundări și snorkeling într-una dintre cele mai frumoase lagune protejate pe care Malta le poate oferi cu apă cristalină în cele mai frumoase culori turcoaz și o adâncime de 5 până la 6 metri oferind condiții perfecte. Tunelurile sunt o experiență frumoasă cu lumina strălucitoare a lagunei care intră în tuneluri. Este perfect pentru fotografii cu nisip alb care oferă o lumină subacvatică ideală.

Gozo Sail OnSea vacante pe yacht

GOZO

Gozo este o insulă din arhipelagul maltez din Marea Mediterană, a doua ca mărime după insula Malta. În malteză, insula se numește Għawdex. Insula Gozo este situată la aproximativ 6 km nord-vest de cel mai apropiat punct din Malta, are o formă ovală, și are 14 km în lungime și 7,25 km în lățime.

Pompeye Sail OnSea vacante pe yacht

POPEYE VILLAGE

Satul Popeye, cunoscut și sub numele de Satul Sweethaven, este un sat decorat special pentru film, care a fost transformat într-un mic parc de distracții de atracție, format dintr-o colecție de clădiri din lemn rustice și zdrobite. Este situat în Golful Anchor, la 3 km de centrul satului Mellieħa. A fost construit ca un set de film pentru producția lungmetrajului de acțiune din 1980 Popeye, produs de Paramount Pictures și Walt Disney Productions cu Robin Williams.

Mgarr Sail OnSea vacante pe yacht

MGARR IX-XINI

Mgarr Ix-Xini este un golf frumos din sudul Gozo, unde mulți turiști și localnici merg să înoate. Te simți în siguranță în această apă liniștită înconjurată de stânci înalte. Golful este bun și pentru scufundări. Punctul de scufundare are un fund nisipos, coborând încet spre gura golfului. Veți găsi peșteri în care puteți ieși la suprafață și sunt situate chiar sub o stâncă.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP