fbpx
Mykoos Sail OnSea vacante pe yacht

MYKONOS
Sail OnSea - sail away

7 zile

25 iun - 02 iul
02 iul - 09 iul

Mykonos

de la 650 €/persoană

Dacă admiri priveliștea panoramică a insulelor Ciclade, ele arată ca un mozaic fascinant de 20 de smocuri de pământ verde, plutind în apele de culoarea turcoazului ale Marii Egee. Deși este o destinație populară de vară datorită insulelor precum Mykonos și Santorini, Cicladele au o parte sălbatică și relaxată, ținută departe de turismul de masă. Plecăm din Mykonos pe un traseu până la superba insulă Milos și vom descoperi plajele exotice, tradițiile, priveliștile uluitoare și liniștea găsite în insulele Paros, Sifnos, Milos, Ios și Naxos, pe care le vom vizita.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Marina Mykonos
PERIOADA 25 iunie - 02 iulie
02 iulie - 09 iulie
PREȚ 650 €/persoană - monohull
850 €/persoană - catamaran
RUTA Mykonos - Paros - Koufonisi - Ios - Mykonos
PLATA 25% la emiterea facturii
25% până pe 1 martie 2022
50% cu 45 de zile înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea yacht-ului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper
- barcă de serviciu cu motor
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina Mykonos
- garanția de 100 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare
- mâncarea și băuturile
REDUCERI -5% pentru cei care au călătorit cu noi în trecut
-5% pentru rezervările până la sfârșitul anului
DESCRIERE ITINERARIU
Mykonos SailOnSea vacante pe yacht

MYKONOS

Case albe cu obloane albastre, mori de vânt, taverne cochete, plus o mare cristalină și un cer albastru, cam așa arată coltul de rai din Mykonos. Cea mai glamour insulă a Greciei, recunoscută pentru viața de noapte, destinația preferată a vedetelor și petrecareților de talie înaltă.

Milos SailOnSea vacante pe yacht

MILOS

Insula Milos este una dintre cele mai atractive insule din Arhipelagul Cicladelor. Rocile vulcanice conferă plajelor nuanțe de roșu, roz și portocaliu. Sarakinito și Kleftiko, cu formațiunile lor de pietre albe, apele de un verde smarald și peșterile erodate de valurile mării.

Paros SailOnSea vacante pe yacht

PAROS

Paros, unde se află un punct de întâlnire al feriboturilor și un frumos port venețian, este una dintre cele mai frumoase insule din zona, faimoasă pentru plajele și așezările sale pitorești. Parikia este cel mai important oraș și port de pe insulă, deși cel mai popular este Naoussa. Aici se afla pe vremuri un vechi sat de pescari, dar cine își mai aduce aminte de toate astea, când astăzi locul a devenit o destinație cosmopolită de vacanță.

Naxos SailOnSea vacante pe yacht

NAXOS

Despre Naxos se spune că este o insulă fermecatoare, cea mai frumoasă dintre toate Cicladele. Capitala sa, orașul Hora, este un loc unde casele sunt vopsite în alb, iar străzile întunecate creează o atmosferă aparte, întregită de numeroasele restaurante, cafenele și baruri. Străzile din oraș duc către un castel venețian datând din secolul 13. Și tot în Hora se află și Potara – rămășițele intrării în străvechiul templu al lui Apollo.

Ios Sail OnSea vacante pe yacht

IOS

Pe insulă există 365 de biserici, dar pentru cei tineri acesta este un loc al distracției. Viața de noapte de aici este cât se poate de intensă, iar petrecerile care țin până dimineața pe plaja Mylopotas, sunt la ordinea zilei. Aceasta întindere de nisip este plină de baruri și restaurante și există numeroase posibilități de practicare a sporturilor acvatice, dar daca vrei mai multă liniște și relaxare, mergi pe plajele Valmas sau Kolitsani.

Sifnos SailOnSea vacante pe yacht

SIFNOS

Sifnos este o insulă frumoasă situată în partea de vest a Cicladelor. Aceasta este o mostră tipică din insule cicladice, cu arhitectura traditionala, plaje calme, taverne pe litoral și dealuri joase. Cele mai populare plaje sunt situate în partea de sud a insulei Sifnos și au apă de cristal, nisip fin și multe facilități turistice.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP