fbpx
Grecia Meganisi SailOnSea vacante pe yacht

LEFKADA
Sail OnSea - sail away

7 zile

25 iunie - 10 septembrie

Lefkada

de la 750 €/persoană

Kefalonia SailOnSea vacante pe yacht
Insulele Ionice, locul ideal pentru o vacanță perfectă! Motivele sunt simple și la îndemâna oricui alege să aibă o vacanță în una dintre aceste minunate insule: apele albastre ale mării , munții superbi, vegetația luxurianta, patrimoniul cultural, clima temperată și ospitalitatea locuitorilor. Vă propunem un astfel de traseu cu plecare din insula Lefkada, atât de cunoscută și iubită de publicul român, datorită accesibilității ei cu mașina.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Marina Lefkada
PERIOADA 25 iunie - 10 septembrie
PREȚ 25 iunie - 16 iulie
- 750 €/persoană - monohull
- 990 €/persoană - catamaran
16 iulie - 20 august
- 850 €/persoană - monohull
- 1250 €/persoană - catamaran
20 august - 10 septembrie
- 750 €/persoană - monohull
- 990 €/persoană - catamaran
RUTA Lefkada - Meganisi - Kefalonia - Itaka (retur)
PLATA 25% la emiterea facturii
25% până pe 1 martie 2022
50% cu 45 de zile înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea catamaranului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper
- barcă de serviciu cu motor
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina
- garanția de 100 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare
- mâncarea și băuturile
REDUCERI -5% pentru cei care au călătorit cu noi în trecut
-5% pentru rezervările până la sfârșitul anului
DESCRIERE ITINERARIU
Lefkada SailOnSea vacante pe yacht

LEFKADA

Lefkada este o insulă a Mării Ionice și aparține complexului insular Eptanisa. Se află între insulele Corfu și Kefalonia. Este foarte aproape de țărmurile continentului vestic al Greciei.

Grecia Meganisi SailOnSea vacante pe yacht

MEGANISI

Meganisi este o mică insulă acoperită de vegetație situată la est de Lefkada, cu o suprafață de aproape 20 de kilometri pătrați și o populație permanentă de 1.200. Se află la o distanță de patru mile marine de Nydri.

Kefalonia SailOnSea vacante pe yacht

KEFALONIA

Kefalonia, sau Cefalonia, este cea mai mare dintre ionieni, șirul de insule din vestul Greciei continentale și Peloponessos, favorizate de mulți pentru apropierea lor de Italia și restul Europei și lipsa vânturilor Meltemi în vară.

Itaka SailOnSea vacante pe yacht

ITHACA

Insula Ithaca este situată la vest de continentul Greciei în Marea Ionică și este a doua cea mai mică insulă locuită din „Heptanese”. Itaca este formată din două peninsule cu o întindere aproape egală.

Kastos SailOnSea vacante pe yacht

KASTOS

Kastos este o insulă mică, lungă și îngustă, acoperită de măslini și la care zeci de bărci care navighează peste Marea Ionică acostează în siguranță în fiecare zi. Este, de asemenea, un loc excelent pentru pescuit. Are doar cincizeci de rezidenți permanenți, care se ridică la 500 vara.

Kalamos SailOnSea vacante pe yacht

KALAMOS

Kalamos nu este o insulă obișnuită. Este un lanț muntos înalt, care plutește pe mare, latura sa nordică crescând cu pini falnici și groși. Centrul insulei este portul Kalamos, care se află pe partea de est.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP