fbpx

ONSEA SARDINIA
Sail OnSea - sail away

7 zile

28 aug - 04 sep

Sardinia

925 € 775 €/persoană

O serie de plaje și porturi foarte atrăgătoare din Marea Mediterană aduc iahturile cu motor pe aceste țărmuri de smarald, în timp ce celebrele regate de iahturi ale insulei și vântul rezonabil de vară atrag luxosele iahturi cu vele de vizitat. Charterul de iahturi din Sardinia oferă un amestec captivant de istorie și cultură naturală a frumuseții, cu porturi elegante, restaurante, magazine de designer și cluburi pe plajă. Sardinia este cerul navigației italiene: Sardinia este a doua insulă ca mărime din Marea Mediterană, după Sicilia, renumită pentru plajele sale frumoase și istoria sa fascinantă. Insula este mărginită de Marea Tireniană. Cu peste 2000 km de țărm uluitor, Sardinia oferă țărmuri de nisip auriu și ape cristaline de smarald, acoperite de vegetație densă, vegetație luxuriantă. În jurul insulei, există locuri superbe pentru scufundări și înot.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Marina di Olbia
PERIOADA 28 aug - 04 sept - SOLD OUT
PREȚ 925 € 775 €/persoană - catamaran
RUTA Olbia - Emerald Coast - Tavolara - Caprera - Strait of Bonifacio - Isola di Budelli - Isola di Spargi - La Maddalena
PLATA 50% la rezervare iar restul cu 30 de zile înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea yacht-ului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper (conducătorul yacht-ului)
- barcă de serviciu cu motor (dinghy)
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina
- garanția de 100 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare
- mâncarea și băuturile (inclusiv pentru skipper)
DESCRIERE ITINERARIU
maddalena sardinia

LA MADDALENA

La Maddalena este un district și o insulă, situat în nordul Sardiniei și nu departe de Costa Smeralda. Face parte din șaizeci de insule și insulițe care alcătuiesc arhipelagul cu același nume, cunoscut pentru apele sale cristaline, plajele neatinse și aflorimentele stâncoase.

PORTO CERVO

Una dintre cele mai scumpe stațiuni din lume, veți avea o mulțime de șanse să vizitați celebrități, în special în jurul fabulosului port de agrement, care are dane pentru aproximativ șapte sute de iahturi de lux. Mai puțin tipic sardin decât alte orașe, arhitectura sa este totuși foarte elegantă.

ISOLA DI SPARGI

Este o insulă care are totul, care concentrează toate scenariile posibile ale arhipelagului: plajele albe, dunele, stâncile modelate, traseele de drumeții, fortificațiile sculptate în stâncă. În cei unsprezece kilometri de dezvoltare costieră, Spargi este extrem de utilizabilă, cu o parte estică mărginită de plaje și malurile vestice și nordice însuflețite de fantastice golfuri de granit.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Kefalonia Sail OnSea

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP