fbpx

SPORADES
Sail OnSea - sail away

7 zile

25 iunie - 10 septembrie

Volos

de la 750 €/persoană

O destinație unică de vacanță! În nord-vestul Mării Egee, un complex de insule cu vegetație luxuriantă, peisaje stâncoase și ape limpezi, albastre. Insula Skiathos este fară nici o îndoială una dintre insulele cu cele mai impresionante plaje dintre toate insulele grecești. Skiathos este, de asemenea, și una dintre cele mai populare insule din Grecia.

DETALII EVENIMENT

PLECARE DIN Marina Volos
PERIOADA 25 iunie - 10 septembrie
PREȚ 25 iunie - 16 iulie
- 750 €/persoană - monohull
- 990 €/persoană - catamaran
16 iulie - 20 august
- 850 €/persoană - monohull
- 1250 €/persoană - catamaran
20 august - 10 septembrie
- 750 €/persoană - monohull
- 990 €/persoană - catamaran
RUTA Volos-Skiathos-Skopelos-Alonissos-Volos
PLATA 25% la emiterea facturii
25% până pe 1 martie 2022
50% cu 45 de zile înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea catamaranului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper
- barcă de serviciu cu motor
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la marina
- garanția de 100 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare
- mâncarea și băuturile
REDUCERI -5% pentru cei care au călătorit cu noi în trecut
-5% pentru rezervarea întregii bărci
DESCRIERE ITINERARIU
Skiathos SailOnSea vacante pe yacht

SKIATHOS

Insula Skiathos este fără nicio îndoială una dintre insulele cu cele mai impresionante plaje dintre toate insulele grecești. Skiathos este, de asemenea, și una dintre cele mai populare insule din Grecia.

Skopelos SailOnSea vacante pe yacht

SKOPELOS

Arhipelagul grecesc este format din aproximativ 6.000 de insule, însă doar câteva dintre ele se pot mândri cu o frumusețe asemănătoare insulei Skopelos. Îmbrăcată de la un capăt la altul în păduri de pini, platani, măslini și livezi de pruni, insula Skopelos este considerată a fi cea mai verde insula a Marii Egee.

Alonissos SailOnSea vacante pe yacht

ALONISSOS

Alonissos este o insulă ideală pentru cei care caută acel farmec pur grecesc. Este o insulă verde, cu păduri întinse de pini și de stejari, cu plaje izolate, plină de comori și de frumusețe.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE
TOP