fbpx
Seychelles Sail OnSea -Vacanță pe yachr

SEYCHELLES
Sail OnSea - sail away

7 zile

05 noi - 12 noi
12 noi - 19 noi

Seychelles

1250 €/persoană

Vacanță în Seychelles

La Digue Sail OnSea vacanțe pe yacht
O destinație exotică precum Seychelles cutreierată pe un catamaran este absolut fabuloasă. Plajele fascinante sunt principala atracție și ce plaje! Panglici rafinate de nisip îmbibate de ape turcoaz și susținute de dealuri luxuriante, palmieri și bolovani Dali-esque. Dincolo de plajă, scufundările și snorkelling-ul sunt strălucitoare în apele calde pe fondul unei vieți marine abundente, în timp ce puține locuri de pe planetă fac lux de partea oceanului, la fel ca Seychelles. Mahe este cea mai mare insulă și punctul de intrare în Seychelles, cu câteva stațiuni fabuloase, restaurante și plaje, ca să nu mai vorbim de mica capitală Victoria.

Detalii eveniment

PLECARE DIN Seychelles - Mahe
PERIOADA 05 - 12 noiembrie 2022
12 - 19 noiembrie 2022
PREȚ 1250 €/persoană - catamaran
RUTA Mahe - Praslin - La Digue - Mahe
PLATA 50% la rezervare iar restul cu două luni înainte de plecare
INCLUS ÎN PREȚ - închirierea catamaranului
- curățenia la finalul sejurului
- prosoape și lenjerie de pat
- skipper
- barcă de serviciu cu motor (dinghy)
- planificare traseu
NU ESTE INCLUS ÎN PREȚ - transportul până/de la Seychelles
- garanția de 100 euro/persoană, returnabilă
- combustibilul și taxele de acostare
- mâncarea și băuturile
REDUCERI -5% pentru cei care au călătorit cu noi în trecut
-5% pentru rezervarea întregii bărci

DESCRIERE ITINERARIU

Mahe Sail OnSea Vacanțe pe yacht

MAHE

Mahe este cea mai mare și cea mai dezvoltată insulă din arhipelagul Seychelles, Mahe nu este doar poarta de intrare către acest paradis tropical, dar găzduiește și capitala Victoria din Seychelles, împreună cu aproximativ 90% din populația țării. Dominat de vârfurile falnice de granit din Parcul Național Morne Seychellois, peisajul montan luxuriant din interior coboară pe o coastă punctată de golfuri uluitoare și golfuri de nisip.

La Digue Sail OnSea Vacanțe pe yacht

La Digue

La Digue fascinează prin formațiunile stâncoase de granit, apele de culoarea smaraldului și prin plajele sale superbe, înconjurate de vegetație tropicală. Cea mai bună modalitate de a explora insula este pe bicicletă, prilej cu care vei putea absorbi farmecul acestei lumi idilice. Vei putea vizita L’Union Estate National Park, atracția principală de pe insulă. Parcul a fost în trecut plantație de cocotieri care producea ulei din copră, nuci de cocos uscate. Aici vei putea vedea și învața cum se extrage acest ulei care a dat naștere unei industrii întregi în insulă.

PRASLIN

Explorând insula, vei putea descoperi ospitalitatea locuitorilor săi și șarmul pitoresc al restaurantelor și piețelor locale. Vei putea vizita și celebrul Vallee de Mai National Park, rezervația naturală UNESCO unde vei putea admira o pădure tropicală aproape neatinsă de om. Aici vei vedea de aproape faimoșii Coco de Mer, cei mai mari palmieri din specia lor, cu înalțimi ce pot atinge peste 30 m.

CUM VA FI VACANȚA PE YACHT

În primul rând, trebuie să știi că majoritatea timpului îl vei petrece pe yacht, pe plaje și în golfuri spectaculoase.

Dimineața fie că ne trezim să admirăm răsăritul, să facem o baie în mare, să savurăm o cafea bună sau oricare ar fi rutina ta de dimineață, pe barcă poți face orice, chiar să dormi până la prânz.

Navigarea. Relaxeaza-te pe punte sau treci la cârmă iar skipperii noștri îti vor fi alaturi și te vor învăța câteva tehnici de navigare. Vom naviga zilnic pret de cateva ore, pentru a ajunge la următoarea destinație.

Activități, mai ales în zilele toride de vară, o balaceală este bine venită, așa că vom lua pauze de la navigare pentru a ne răcori în mare. Se pot face diverse activități precum snorkeling, scuba diving sau plimbări cu barcuța sau stand up paddle. 

Acostăm pentru a descoperi o nouă locație în fiecare zi. Este ocazia perfecta să încerci gastronomia locală și să descoperi insulele și povestile lor.

Seara, dupa ce ajungem în port, sau acostăm într-un golf spectaculos, puteți încheia ziua admirând apusul la un pahar rece din bautura ta preferată sau puteti merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp.

Următoarea zi o luăm de capăt timp de o saptamană, apus după apus, răsărit după răsărit!

Cazarea se face în cabinele de pe yacht. Cabinele sunt echipate fie cu paturi duble, fie cu paturi single (paturi supraetajate) și toate au spațiu de depozitare. 

În cazul catamaranelor cabinele sunt dotate cu băi proprii.

Una dintre cele mai mari plăceri ale unui entuziast de sailing este dormitul pe barcă. Nu e nimic mai liniștitor decât sunetul mării noaptea!

Pe orice tip de yacht există un salon central cu o bucătărie complet dotată și utilată în care tu poți fi propriul chef.

cabin Lagoon 42 Sail OnSea
Cabină dublă catamaran Lagoon 42

Micul dejun ce poate fi servit pe yacht, sau la una dintre multele taverne de pe insule.

Prânzul îl puteți pregăti pe yacht, la ancora, într-un golfuleț retras, sau să mergeți la o terasă, după care veți continua să navigați sau puteți rămâne mai mult timp într-un loc pentru a vizita.

Cina, după ce ajungeți în port, sau în locul de ancoraj, puteți merge la o taverna în satele vechi, pierdute în timp, care oferă deliciile bucătăriei locale, într-o atmosfera plina de istorie.

fish on yacht Sail OnSea

Vom naviga departe, în larg? Răspuns: NU

Ne vom bucura de frumusețile naturii navigând de-a lungul coastei oprind pe plaje, în golfuri spectaculoase sau vom traversa către o nouă insulă. 

Traseul va fi realizat astfel încât durata de navigare zilnică să fie scurtă, de 1-3 ore.

Vacanța pe iaht în pandemie

Acostăm de fiecare dată într-un loc nou, fie că va fi într-un port sau într-un golf spectaculos, marea va fi liniștită iar pe timpul nopții mișcarea generată de valurile mării nu ne va creea disconfort.

sunset Dokos Sail OnSea
Dokos - Inusulele Saronice

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

vă vom oferi cel mai bun preț în funcție de nevoile dumneavoastră

FORMULAR REZERVARE

TOP